Kies voor de vrijheid van een boekhouding ZZP
De meeste ZZP’ers zweren bij hun bestaan. Veel vrijheid, veel eigen verantwoordelijkheid en redelijke verdiensten. Om ervoor te zorgen dat de verdiensten niet onnodig wegvloeien, is een goede administratie nodig; overzichtelijk en professioneel. BOEKZZ verzorgt deze boekhouding ZZP tegen kosten waarvoor je het zelf niet kunt doen.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Een boekhouding van ZZP’ers is over het algemeen niet al te ingewikkeld. Je hebt een aantal opdrachtgevers, wat facturen, bonnetjes, declaraties en een aantal investeringen. Voor de administratie van deze zaken hoef je geen dure accountant in te huren. Je bent beter en veel voordeliger af met een boekhouding ZZP van BOEKZZ (Boekhouden Zonder Zorgen).

Gemak dient de mens
Aansluiten bij BOEKZZ is heel eenvoudig en ons systeem is ontzettend simpel. Op het moment dat je een betaling doet, factuur verstuurt of bijvoorbeeld tankt, scan je het bonnetje. Dat kan gewoon met je eigen telefoon via de BOEKZZ-app. Op het moment dat wij de stukken ontvangen wordt je administratie direct bijgewerkt door echte boekhouders. Zo heb je altijd overzicht en controle aangaande de actuele stand van zaken.

Boekhouding ZZP is zo compleet als jij wilt
Met een boekhouding ZZP blijf jij de baas en ben je vrij. Voor 18 euro per uur wordt je boekhouding door ons verzorgd. Vaste kosten, zoals bijvoorbeeld een abonnement, zijn er niet. Wil je extra adviezen, jaarstukken, BTW-aangiftes of maandrapportages, dan is dat bij een boekhouding ZZP geen probleem. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!