Zoek je een boekhouder? Die vind je op BOEKZZ
‘Boekhouder gezocht’ las ik op een briefje in de supermarkt. Zo’n briefje tussen de tweedehands stoelen, overjarige auto’s en huishoudelijke hulpjes. ‘Boekhouder gezocht’ en ik bedacht me hoe tevreden ik ben over BOEKZZ. Drie jaar geleden was ik ook op zoek naar een boekhouder en via Google vond ik Boekhouden Zonder Zorgen. BOEKZZ dus.

Waar was ik naar op zoek?
Tsja, waar ben je naar op zoek als je de zoekterm ‘boekhouder gezocht’ gebruikt? In mijn geval was het heel simpel. Ik zocht een betaalbare boekhouder die voor mij een deugdelijke boekhouding kon opzetten toen ik begon als ZZP’er. Het mocht niet te veel kosten en eigenlijk wilde ik best veel zelf doen zoals de bonnetjes, factureren, inboeken en bankzaken, want ik ben best geordend.

Wat vond ik na mijn oproep ‘boekhouder gezocht’?
BOEKZZ bleek veel meer en veel beter dan ik had durven dromen. Het werkt zo eenvoudig dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Daarnaast is BOEKZZ ook nog eens zeer voordelig. Via de speciale BOEKZZ app maak ik gewoon van elk stuk een scan. Zo belanden de bonnetjes en facturen automatisch in mijn eigen digitale dossier. Echte boekhouders van BOEKZZ boeken vervolgens de stukken.

Gevonden en gewoon voordelig
Boekhouden bij BOEKZZ kost slechts 18 euro per uur. Daarvoor wordt de boekhouding keurig verwerkt en alles ingeboekt. Wil je vervolgens nog gebruikmaken van bijvoorbeeld een accountant, dan kan dat. BOEKZZ sluit aan op bijna elk bestaand boekhoudsysteem. Dus heb je net ‘boekhouder gezocht’ gegoogeld, neem dan direct contact op met BOEKZZ.