Heb je een boekhouder nodig om je financiële administratie te verzorgen?
Breekt het zweet je uit als het eind van het kwartaal in zicht is? Krijg je rode vlekken in je nek als de BTW-aangifte gedaan moet worden? Geen nood want Boekhouden Zonder Zorgen (Boekzz) zorgt ervoor dat de administratie een fluitje van een cent is. Jij hoeft alleen nog maar met je telefoon een scan van een bonnetje te maken en BOEKZZ regelt het. Van inboeken tot boekhouden, van tussentijdse rapportages tot definitieve aangiftes. Jij vraagt, wij boeken.

Scannen, sturen en de rest wordt gedaan
Iedere ondernemer heeft wel een boekhouder nodig, maar het ene administratiekantoor is het andere niet. Daarom is het voor zelfstandigen niet eenvoudig om te weten wat voor een boekhouding nodig is. BOEKZZ is een uniek concept waarmee je buitengewoon voordelig en professioneel je boekhouding laat doen. Zelf heb je er nauwelijks omkijken naar; scannen, sturen en de rest wordt gedaan. Goedkoop en goed.

Voordelig boekhouden begint vandaag
BOEKZZ kost slechts 18 euro per uur en sluit aan op alle boekhoudprogramma’s: Exact is, Accountview, E-Boekhouden, Yuki, SnelStart. BOEKZZ werkt met iedereen en afhankelijk van het programma kunnen wij de jaarcijfers, winst- en verliesrekening en andere rapportages maken. Uiteraard kunnen wij ook op basis van jouw cijfers de aangifte omzetbelasting doen.

Opzetten van administratie is geen probleem
BOEKZZ zorgt ervoor dat je met plezier aan je administratie werkt. Het steunen en kreunen van collega’s over de boekhouding herken je totaal niet meer. Sterker nog, ook zij hebben een boekhouder nodig voor hun financiële administratie om deze zonder zorgen op orde te hebben. Heb je nog geen administratie, dan helpen we uiteraard met het opzetten daarvan. Neem vandaag nog contact op voor verdere informatie.