Kies voor een goedkope administratie en betaal de diensten die je afneemt
Bonnetjes, facturen. inkoop, verkoop. Prikkers, schoenendozen en stapels op het bureau; voor mensen die net iets minder geordend zijn is de boekhouding een hele opgave. Toch worstelen ze zich er maand na maand, kwartaal na kwartaal doorheen. Vreemd, want zoek je een goedkope administratieve professional voor je financiën, dan zit je bij BOEKZZ gebeiteld.

Boekhouden Zonder Zorgen bespaart geld en tijd
Een goedkope administratie hoeft beslist niet hetzelfde te zijn als een slechte administratie. Sterker nog, de voordelige en eenvoudige manier van administratievoeren bij BOEKZZ bespaart je niet alleen geld, maar ook nog eens tijd. Je scant eenvoudigweg gewoon de bonnetjes en facturen via onze app en wij doen de rest.

Boekhouden is mensenwerk
‘Onmogelijk horen we je denken…’ Nee, we maken waar wat we zeggen en onze goedkope administratie wordt ook nog eens uitgevoerd door mensen. Hoe? Op het moment dat jij bonnetjes en facturen scant en verstuurt, verwerken zij deze direct in je eigen administratie. Is er iets onduidelijk of een scan onleesbaar, dan bellen ze even om helderheid te krijgen of af te stemmen. Beter kan niet, makkelijker bestaat niet.

Is een goedkope administratie echt zo voordelig?
Absoluut! BOEKZZ is veruit de goedkoopste boekhouder in het land. Voor slechts 18 euro per uur verlenen wij onze diensten en heb je een complete goedkope administratie. Bovendien ben je helemaal vrij. Geen vaste kosten, geen abonnement, geen extra’s. Wil je extra adviezen, jaarstukken, BTW-aangiftes of maandrapportages? Voor BOEKZZ is het geen probleem. Jij vraagt, wij boeken. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op.