Stop! Zoek niet verder naar een goedkope boekhouder…
Een goede en georganiseerde administratie bespaart je geld en zorgt ervoor dat je overzicht houdt en kunt ingrijpen of bijsturen als het nodig is. Maar voor een goede administratie is discipline en accuratesse nodig. Gelukkig is er BOEKZZ die je de administratieve sores uit handen neemt en je laat doen waar je goed in bent: ondernemen.

Een kind kan de was doen
Het voeren van een goede administratie hoeft niet duur te zijn. Of beter, een goedkope boekhouder van BOEKZZ levert je gegarandeerd de nodige besparing op. Hoe het werkt? Heel simpel. Op het moment dat je een betaling doet, factuur verstuurt of bijvoorbeeld een relatiegeschenk aanschaft, scan je het bonnetje. Dat kan heel eenvoudig met je eigen telefoon via de BOEKZZ-app. Op het moment dat wij de stukken ontvangen wordt je administratie direct bijgewerkt.

Echte boekhouders, echte mensen
BOEKZZ staat voor Boekhouden Zonder Zorgen. Een belofte die we al vele jaren waarmaken. Ons geheim is enerzijds de efficiëntie en anderzijds de grote mate van professionaliteit. Zo worden alle bonnen en facturen verwerkt door gedegen professionals. En daarin schuilt jouw zorgeloosheid, want mocht een bonnetje niet goed gescand zijn of is het onduidelijk onder welke post deze geboekt moet worden, dan belt de goedkope boekhouder gewoon even op.

Voor 18 euro per uur heb je een goedkope boekhouder
BOEKZZ is echt voordelig. Zo betaal je slechts 18 euro per uur zonder verdere verplichtingen. Geen abonnement, geen extra kosten, geen addertjes onder het gras. Je betaalt wat je afneemt, niet meer en niet minder. En mocht je nog geen administratie hebben, dan zetten we deze graag voor je op. Bel vandaag nog voor meer informatie.