Verdien geld en bespaar tijd met een online administratie
Ondernemer ben je geworden om te ondernemen, niet om de administratie te doen. Toch kan niemand om een administratie heen en laten velen geld lopen uit gemakzucht. Kies daarom voor een online administratie en bespaar eenvoudig geld door middel van een goede boekhouding.

Hoe werkt een online administratie?
Veruit de meeste tijd van de boekhouding gaat in het boeken en beheren van de bonnetjes zitten. Zeker als je niet al te georganiseerd bent. Een online administratie van BOEKZZ is dan dé oplossing. Jij maakt gewoon met je telefoon even een scan van het bonnetje. Dat kan overal; thuis, in het restaurant, in de winkel, bij het tankstation en ga zo maar door. Vervolgens wordt de scan automatisch verstuurd naar je digitale map en verwerkt door onze boekhouders.

Online administratie van BOEKZZ is mensenwerk
BOEKZZ werkt met mensen. Echte boekhouders. Zij lezen de bonnetjes en boeken ze direct in onder de juiste post. Is het bonnetje niet goed te lezen, dan bellen ze even. Verifiëren ze wat er staat of vragen ze onder welk post het bonnetje geboekt moet worden. Simpeler kan het niet, voordeliger ook niet.

Gemakkelijk verdiend
BOEKZZ berekent slechts 18 euro per uur voor het boekhouden. Op het moment dat jij stukken scant en verstuurt naar je digitale box verwerken we deze direct. Bovendien betaal je uitsluitend de uren. Geen vaste kosten, geen abonnement, geen extra’s. Interesse? Neem vandaag nog contact op met BOEKZZ voor je eigen online administratie.